Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z mięsa wołowego

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe ¼ kg
Łój wołowy nerkowy ¼ kg
cebula 1 szt.
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z mięsa wołowego

Wołowe mięso, najlepiej z polędwicy, posiekać bardzo drobno. Osobno posiekać wyżyłowany tłuszcz, wymieszać dokładnie z mięsem, dodać pieprz, sól i majeranek do smaku oraz sparzoną w rosole cebulę, utartą na tarce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolina69 27.06.2011 13:28
chętnie go wypróbuję
monika154 16.06.2011 10:39
smaczne
aginaa 19.05.2011 16:09
super, fajny przepis
Gabriela7 07.05.2011 09:20
muszę zrobić
iwa643 07.05.2011 09:15
lubie to

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak