Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cielęcina z fasolką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina 50 dkg
fasolka szparagowa z puszki 1 puszka
olej sojowy 3 łyżki
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
jogurt 1/2 szklanki
czosnek 2 ząbki
sól szczypta
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: cielęcina z fasolką

Mięso kroimy bardzo drobno,cebulę drobno pokrojoną przesmażamy na oleju dodajemy posolone mięso z czosnkiem i podsmażamy mieszając podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem do miękkości i posypujemy papryką,dodajemy fasolkę znów podlewamy wodą i mieszamy i chwilkę gotujemy.Zdejmujemy z ognia i wlewamy jogurt.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 03.09.2011 00:14
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak