Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem do rurek i ptysiów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka owocowa

Przepis i sposób przygotowania na: Krem do rurek i ptysiów

Galaretkę rozpuścić w ok. 400ml wody i odstawić do ostygnięcia. Następnie ubić śmietankę i gdy będzie już ubita dodać tężejąca galaretkę. Wszystko szybko zmiksować. Można się zajadać:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak