Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka orzechoo-słonecznikowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pestki słonecznika 30 dkg.
orzechy laskowe 30 dkg.
pierś z kurczaka 1 szt.
olej do smażenia
natka pietruszki
sól
winogrona zielone 1 kiść

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka orzechoo-słonecznikowa

winogrona umyć i przekroić na połowę,natkę umyć i posiekać mięso umyć i pokroić w drobną kostkę,oprószyć solą i podsmażyć mięso zostawić na patelni na drugiej patelni z odrobiną oleju uprażyć pestki słonecznika i orzechy laskowe,dodać do kurczaka i jeszcze smażyć przez 5min.wystudzić wyłożyć do miseczki dodać winogrona wymieszać,posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 11.10.2012 09:00
bardzo fajna
Ewelina38 02.10.2011 22:29
jadłam taką - polecam, jest super
halina17 05.05.2011 14:27
smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak