Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z jajek przepiórczych

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser żółty
szczypiorek
rukola
jajka przepiórcze
kiełki rzodkiewki

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z jajek przepiórczych

Jajka ugotować na twardo (2 minuty); wbijać na wykałaczkę wraz z kawałkiem kabanosa lub sera żółtego; na wierzch wbić kawałek szczypiorku. Układać na półmisku wyłożonym rukolą. Posypać kiełkami. Podawać z sosem aioli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aida 16.10.2011 14:04
w zasadzie w smaku takie same jak kurze, ino te mniejsze :)
Koper 13.10.2011 22:20
jajek przepiórczych jeszcze nie jadłam :)
IlonaAlbertos 27.08.2011 22:08
Wspaniałe koreczki, idealne na przystawkę.
iknkirke 19.05.2011 16:55
super pomysł
aguus 07.05.2011 14:09
pomysł rewelacyjny:)
rosik93 06.05.2011 23:55
ciekawie wygladaja
Joanna83 05.05.2011 22:14
Lubię przepiórcze jajeczka :)
Misiabe 05.05.2011 14:20
Wyglądają bardzo smakowicie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak