Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka z grilla w maśle czosnkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba 6-10 sztuk
masło 1/2 kostki
czosne\\ 6 ząbków
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka z grilla w maśle czosnkowym

Rybę solimy i smarujemy masłem wymieszanym z startym czosnkiem i słodką papryką. Zawijamy każdy kawałek osobno w folię aluminiową i dajemy na grill. W zalezności od rybki i mocy rozgrzanego grilla - rybka gotowa może być już po 5 min! - trzeba uważać:) smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak