Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń bawarska nadziewana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udziec wołowy
musztarda
ogórki konserwowe
cebula
masło
ser
jajko
śmietana
oliwki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń bawarska nadziewana

Plastry mięsa posmarować musztardą .Ogórki , ser i cebulę drobno pokroić . Brytfankę wysmarować masłem, ułożyć mięso, ogórki i cebulę, znowu mięso a następnie ser .Jajka wymieszaćze śmietaną i wlać do formy. Piec 10 minut w temp . 170 stopni .Dotową potrawę posypać pokrojonymi oliwkami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

piotereq 25.06.2011 09:27
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak