Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jogurtowe figle

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogort naturalny 0,75 l
rodzynki garść
orzechy włoskie garść
otręby pszenne 2 łyżeczki
pomarańcza 1 szt
jabłko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jogurtowe figle

Na dno miseczki wsyp otręby, potem zalej wszystko jogurtem i posyp całość poszatkowanymi drobno orzechami, całymi rodzynkami. Jabłko pokrój w cienkie plasterki, a pomarańczę pokrój nożem. Potrawa powinna postać 15 min. - wtedy bakalie i owoce przesiąkną jogurtem i stają się bardziej miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 31.05.2012 13:25
Ciekawe te "figle" :)
zdzislawa2 11.03.2012 17:44
ekstra
Dorian 23.08.2011 12:59
pycha
Agnik 05.06.2011 09:08
super
malaczarna23 19.05.2011 12:05
mmm..pycha:)
darus 25.01.2011 14:59
mniam
marzena06 30.11.2010 15:18
fajna nazwa ;-)
Dorota71 19.09.2010 09:41
ciekawe i smaczne
pioge7 07.07.2010 14:05
super, wypróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak