Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczykiem i koperkirm

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
groszek konserwowy 1 szt
sól do smaku
koperek
jajko ugotowane na twardo 3 szt
rzodkiewka 4 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczykiem i koperkirm

Do ugotowanego ryżu dodajemy tuńczykiem ,pokrojone jajka ,groszek i stratą rzodkiewkę .Dodajemy pokrojony koperek i doprawiamy do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 05.05.2011 08:25
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak