Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka podsmażana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

watrubka drobiowa 400 gram
cebula 1 sztuka
olej do smażenia
delikat do mięs do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka podsmażana

Cebule obieramy, myjemy kroimy w kostkę i podsmażamy. Dodajemy umytą i pokrojoną w kostkę wątróbkę. Przyprawiamy delikatem, smażymy 10 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 07.05.2011 20:11
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak