Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki podsmażane na masełku z cebulką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 400 gram
masło 1 łyzka
cebula 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki podsmażane na masełku z cebulką

Pieczarki dokładnie myjemy, kroimy w plastry, cebule obieramy kroimy w kostkę. Na patelni rozpuszczamy masło podsmażamy cebulkę, dodajemy pieczarki, dusimy 10 minut, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak