Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z patelni z dużą ilością cebuli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1/2 mała
tosty 2
pomidor 2 plasterki
ser gouda 2 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z patelni z dużą ilością cebuli

Tosty lekko pomoczyć wodą i położyć na rozgrzanej patelni. Po podsmażeniu odwrócić na drugą stroną i położyć cienko pokrojoną cebulkę (dużo) na wierzch żółty ser i plasterek (cienki) pomidora. Przykryć patelnię pokrywką. Uważać aby tost się za bardzo nie przypiekł. Zjadać gorące!:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak