Składniki:
indyk | 1 szt |
masło | 25 dkg |
bułeczki | 4 szt |
mleko | 1,5 szklanki |
cebula | 1 szt |
seler naciowy | 40 dkg |
jabłko kwaśne | 2 szt |
migdały | |
orzechy siekane | |
rodzynki | |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia | |
tymianek | 1/2 (suszony) |
indyk | 1 szt |
masło | 25 dkg |
bułeczki | 4 szt |
mleko | 1,5 szklanki |
cebula | 1 szt |
seler naciowy | 40 dkg |
jabłko kwaśne | 2 szt |
migdały | |
orzechy siekane | |
rodzynki | |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia | |
tymianek | 1/2 (suszony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: