Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wiosenny dip

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 1(250gram) BAKOMA
ogórek 1 mały
mięta liście kilka sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: wiosenny dip

Ogórka należy obrać, wydrążyć pestki i pokroić w drobniutkie kawałki. Listki mięty pokroić jak najdrobniej. Jogurt (nie słodki!) wymieszać z pokrojonym ogórkiem i miętą, dodać sól ziołową Prymat do smaku.
Najlepszy dip do ziemniaczków (jeszcze gorących:)) i krakersików!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak