Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulaszowa z parówkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 60 dkg
pieczarki 40 dkg
papryka czerwona 1 sztuka
koncentat pomidorowy 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
olej
natka pietruszki
cebula 1 sztuka
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Gulaszowa z parówkami

Rozgrzać olej. Pieczarki i cebulę posiekać, podsmażyć na oleju. Parówki pokroić w plastry, zalać wodą, dodać kostkę rosołową. Gotować. Dodać paprykę pokrojoną w kostkę oraz pieczarki z cebulą. Gotować razem 15 minut, doprawić koncentratem, solą i pieprzem. Przed podaniem posypać natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 14.12.2011 18:19
pyszna
IKrakowianka 10.11.2011 00:27
fajna
tomek18 07.11.2011 08:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak