Składniki:
dość duży seler korzeniowy | 1 |
z całej cytryny | sok |
łyżki posiekanego w cienkie półplasterki pora (biała i jasnozielona część) | 3 |
1 łyżeczka cukru +odrobina pieprzu | do smaku: |
łyżki suszonej żurawiny (takiej jakby kandyzowanej) | 3-4 |
dość duży seler korzeniowy | 1 |
z całej cytryny | sok |
łyżki posiekanego w cienkie półplasterki pora (biała i jasnozielona część) | 3 |
1 łyżeczka cukru +odrobina pieprzu | do smaku: |
łyżki suszonej żurawiny (takiej jakby kandyzowanej) | 3-4 |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: