Składniki:
arbuz | 40 dag |
żółty ser | 30 dag |
olej | 4 łyżki |
posiekany szczypiorek | 1 łyżka |
musztarda | 1-2 łyżeczki |
ocet winny | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
dżem | 1 łyżka |
winogrona czerwone | 20 dag |
winogrona białe | 20 dag |
arbuz | 40 dag |
żółty ser | 30 dag |
olej | 4 łyżki |
posiekany szczypiorek | 1 łyżka |
musztarda | 1-2 łyżeczki |
ocet winny | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
dżem | 1 łyżka |
winogrona czerwone | 20 dag |
winogrona białe | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: