Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka ze skorzonery

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skorzonera 50 dkg
majonez 3 łyżki
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
rzeżucha 1 łyżka[usiekana]

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka ze skorzonery

Skorzonerę obrać,opłukać ,włożyć do lekko zakwaszonej wody ,żeby nie ściemniała,wyjmować po jednym korzonku,zetrzeć na jarzynowej tarce o dużych oczkach ,skropić sokiem z cytryny,dodać sól,cukier do smaku,polać majonezem i wymieszać,przed podaniem posypać usiekaną rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 20.06.2011 08:43
wstyd się przyznać, że nie wiem co to takiego:) Zaraz sprawdzam na google- hehe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak