Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz szpinakowy do naleśników

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 20 dag
mąka ziemniaczana 1 łyżka
czosnek 2 ząbki
ser żółty 10 dag
oliwa 1 łyżka
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz szpinakowy do naleśników

Szpinak obgotować przez 2-3 minuty, odcedzić i posiekać. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, jajko, starty ser i oliwę. Posypać mąką ziemniaczaną. Wszystko podgrzewać, ciągle mieszając do momentu aż farsz sklei się.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 25.10.2013 08:40
smaczny farsz
olkaaa 19.05.2013 13:43
uwielbiam szpinak
Goya 08.05.2012 09:30
ciekawe
alaaa 03.05.2012 14:54
dla mnie bomba
barbara11561 16.10.2011 15:00
pyszny,dla amatorów szpinaku
Grazyna0211 22.05.2011 14:22
super
m1monika 10.05.2011 13:24
ciekawy ten farsz
Mariusz10 07.05.2011 23:55
polecam z fetą
Mariusz10 07.05.2011 23:55
smaczny farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak