Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do zrazów z porami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por 2 do smaku
cebulka 2 do smaku
pomidor 2 do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do zrazów z porami

Pory i cebulki oczyścić,umyć i pokroić w cienkie plasterki.Pomidory opłukać i również pokroić w plasterki.Tak przygotowane warzywa wyłożyć na zrazy,oprószyć solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rogalik 18.10.2011 22:19
super
irenka 16.07.2011 11:33
ciekawy przepis
dorotka0000025 29.05.2011 13:29
musi byc dobre
dorotka0000025 29.05.2011 13:29
musi byc dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak