Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowy farsz do zrazów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser gouda 6 do smaku
papryka zielona 1 do smaku
papryka czerwona 1 do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Serowy farsz do zrazów

Papryki oczyścić,umyć po czym paprykę zielona pokroić w cienkie plasterki,a czerwoną w małą kostkę.Plasterki sera wyłożyć na przygotowane zrazy,na nich ułożyć paprykę po czym oprószyć solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rogalik 21.06.2011 14:13
na pewno smaczne
irenka 25.05.2011 16:43
ciekawy przepis,zapisałam go ,muszę zrobić
kate.500 06.05.2011 00:20
fajny przepis ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak