Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do zrazów po prowansalsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony 50 gram
pieczarki 100 gram
pomidory 2 do smaku
oliwki 8 do smaku
natka pietruszki 2 do smaku
ząbek czosnku 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do zrazów po prowansalsku

Pomidory pokroić w plastry,a oliwki drobno posiekać.Boczek pokroić w kostkę,po czym obsmażyć na patelni.Następnie dodać pokrojone w plasterki pieczarki i delikatnie obsmażyć.Boczek i pieczarki wyłożyć na przygotowane zrazy,na to ułożyć plasterki pomidora,posypać oliwkami,natką i czosnkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 22.05.2011 19:06
ale pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak