Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowana rzodkiewka w majonezie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 2 pęczki
majonez 4 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
masło 1 łyżka
natka pietruszki 1 łyżka[usiekana]

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowana rzodkiewka w majonezie

Rzodkiewki opłukać,odciąć korzonki i łodygi,zagotować lekko osoloną wodę z dodatkiem masła i cukru,wrzucić rzodkiewkę i gotować przez 20 min,następnie odcedzić,przestudzić i pokroić w ćwiartki,wyłożyć na salaterkę i polać majonezem,posypać usiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 16.07.2011 20:11
Takiej jeszcze nie próbowałam
Ania67 16.07.2011 20:11
Takiej jeszcze nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak