Składniki:
jajko | 6 |
natka kolendry | 1 łyżka |
ser ementaler | 5 dag |
mąka | 1 łyżka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
estragon | 1/2 łyżki |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżki |
tymianek | 1/2 łyżki |
oregano | 1/2 łyżki |
jajko | 6 |
natka kolendry | 1 łyżka |
ser ementaler | 5 dag |
mąka | 1 łyżka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
estragon | 1/2 łyżki |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżki |
tymianek | 1/2 łyżki |
oregano | 1/2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: