Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajeczniczka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
podpinki marynowane 1 słoiczek
parówki 3 szt
szczypiorek
mleko
sól
pieprz
cebula 3 szt
masło

Przepis i sposób przygotowania na: jajeczniczka

cebule kroimy w paski i smażymy na maśle następnie dodajemy pokrojone parówki i odsączone grzyby a na koniec szczypiorek i rozkłócone jajka z mlekiem i solą. Smażymy aż jajka sie zetną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 10.07.2013 21:02
smakowita :)
[email protected] 14.09.2012 16:26
pycha pomysl
Anna133 06.01.2012 14:18
wygląda pysznie czy tak smakuje ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak