Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchewka z miodem i gożdzikami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 450 g[obrane]
masło 1 łyżka
miód 30 ml
goździki mielone szczypta szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka z miodem i gożdzikami

Marchewkę pokroić w plasterki,parzyć w gorącej wodzie przez 5 min,opłukać marchewkę ,zimną,bieżącą wodą i dobrze odcedzić następnie w rondlu stopić masło,dodać gożdziki i miód ,dodać też marchewkę ,wymieszać,żeby pokryła się polewą,podawać na gorąco.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak