Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda 5 m
ketchup 15 ml
majonez 30 ml
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
koperek 1,5 łyżki
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka

Jajka przekroić na pół,łyżką wyjąć żółtka,białka zachować,następnie żółtka zmiksować,pozostałe składniki dodać do żółtek,przyprawić solą i pieprzem,mieszaniną wypełnić połówki jajek i podawać udekorowane koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak