Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersy z masą pasztetową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krakersy 200 gram
papryka konserwowa 1 do smaku
pomidordor 1 do smaku
pasta sardelowa 0,5 do smaku
musztarda 1 do smaku
masło 30 gram
śmietanka 3 do smaku
pasztet 540 (drobiowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersy z masą pasztetową

1.Dwie papryczki posiekać.Pomidor pokroić na małe cząsteczki.
2.Pasztet zmiksować z masłem,musztardą,pastą sardelową i śmietaną na krem.
3.Następnie krem przełożyć do szprycy i nakładać na krakersy,po czym zlepiać po dwa.Na wierzchu można ozdabiać kremem,natką pietruszki,koperkiem,papryką oraz pomidorem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 17.07.2012 10:57
ciekawe
jolaxa 08.01.2012 22:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak