mięsne roladki

mięsne roladki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    50 dag
  • cebula

    1
  • czosnek

    1-2 ząbki
  • oliwa

    3 łyżki
  • tarta bułka

    2 łyżki
  • sól i pieprz do smaku

  • sznycle wieprzowe

    8
  • wędzony boczek

    kilka plasterków
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w kosteczkę. Na 1 łyżce oliwy podsmażyć cebulę i czosnek dodać pieczarki i bułkę tartą. Smażyć ok. 5 minut. Doprawić do smaku. sznycle rozbić na każdym z nich położyć boczek i porcję pieczarek posypać bazylią. Zwinąć i usmażyć.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jola1508

11.03.2012 20:57
mniam mniam

Małgorzata106

12.01.2011 22:02
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat