Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Małe robaczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 1/2 l
czekolada mleczna

Przepis i sposób przygotowania na: Małe robaczki

Przygotować budyń zgodnie z przepisem. Jeśli macie brązowy barwnik spożywczy dodać go do budyniu żeby nabrał ciemniejszego koloru. Przelać budyń do czterech pucharków. Poukładać na nim kilka żelek tak żeby wyglądało jakby \"robaczki\" wychodziły z ziemi. Gdy budyń ostygnie wierzch posypać tartą czekoladą.
Smacznego!!!

--> idealny deser na wszystkie spotkania dzieciaków z opowieściami o duchach itp.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika1968 25.04.2012 13:33
Rewelacja
jolaxa 10.06.2011 23:06
pycha
Haneczka1 23.05.2011 18:13
fajne :)
MAR3STA 03.05.2011 18:46
ekstra!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak