Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sola w panierce z orzechami laskowymi

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sola filety 400 gram
orzechy laskowe garść
jajko 1 sztuka
mąka pszenna
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Sola w panierce z orzechami laskowymi

Rybę rozmrozić, opruszyć przyprawą do ryb i pozostawić w lodówce na ok.1 godzinę. Przygotować panierkę z bułki tartej i posiekanych orzechów. Rybę panierować w mące, jajku roztrzepanym i panierce orzechowej. Smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 01.06.2012 07:42
z orzechami nie jadlam
owca441 08.03.2012 21:23
ekstra
Ewelina38 13.07.2011 12:34
fajne jedzonko
Anna138 04.06.2011 14:31
pycha
barbara11561 10.05.2011 09:44
Extra.Uwielbiam rybki:)
Robert10 03.05.2011 16:15
pyszniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak