Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ziemniaki faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 8 szt
mięso mielone 1 garśc
olej 1 łyżki
keczup 2 łyżki
chilli do smaku
natka pietruszki 1 łyżki
śmietana 4 łyżka
sól do smaku
fasola 2|3 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: ziemniaki faszerowane

Ziemniaki ugotuj na półtwardo,mięso usmaż i przypraw,wymieszaj z keczupem i rozgnieciona fasolą , ziemniaki przekrój wzdłuż na pół wydrąż i wymieszaj z mięsem napełnij farszem ziemniaki i zapiekaj w 200st. 15min.Natkę wymieszaj ze śmietana i polej po nich sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak