Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledż w cebulce

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1/2 kg.
sól szczypta
ziele angielskie 2 łyzki
ocet 10 % 100 ml.
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt.
matijasy 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: śledż w cebulce

Cebulę obrać i pokroić w kostkę, dać do rondelka ,zalać wodą i zagotować. Dodać przyprawy i ocet. Przestudzoną zalewą zalać pokrojone matjasy i przełożyć do słoika. Po kilku dniach jest gotowe do spożycia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 22.08.2013 08:44
pyszny śledzik
Beata73 05.11.2012 16:48
wspaniały do wódeczki
Beata73 05.11.2012 16:48
wspaniały do wódeczki
Beata73 05.11.2012 16:48
wspaniały do wódeczki
Beata73 05.11.2012 16:48
wspaniały do wódeczki
Krzysztof15 15.08.2012 20:15
super
Beata73 30.03.2012 16:18
pyszny
Beata73 30.03.2012 16:18
pyszny
usmiech 06.01.2012 23:34
musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak