Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z mięsa i margaryny

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1/2 kostki
cebula 1 mała
czosnke 2 ząbki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
mięso gotowane 2 łyżki
koper świeży 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z mięsa i margaryny

Drobno pokrojoną cebulę lub czosnek podsmażyć na łyżeczce margaryny wystudzić mięso jakiekolwiek gotowanie lub duszone zemleć w maszynce rozdzielić zmiękczoną margarynę dodać mięso cebulę lub czosnek drobno posiekać koperek i przyprawy do smaku wymieszać masę uformować w kostkę ułożyć na talerz i dość mocno schłodzić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak