Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

likier miętowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

spirytus 100ml

Przepis i sposób przygotowania na: likier miętowy

W zagotowanej wodzie rozpuszczamy landrynki i po ostygnięciu mieszamy ze spirytusem.Odstawiamy na ok. tydzień.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 31.08.2013 15:57
sprobowałabym :)
daria899 08.05.2013 00:38
chętnie spróbuje
Dorian 23.12.2012 22:53
pycha
tomek18 07.10.2012 12:05
super pomysł
Anna169Hosz 03.10.2012 08:36
Ładny kolor,zwykła ziołowa jest raczej blada- fajny pomysł z tymi landrynkami.
Ela15 05.09.2012 14:39
ekstra
artur7 15.05.2012 12:18
extra
ewka1978 19.04.2012 06:55
Coś dla mnie
ewka1978 19.04.2012 06:55
Coś dla mnie
Kuchareczekjeden 08.01.2012 19:17
podoba mi się
irenka 08.01.2012 13:10
musi być super
daria899 02.01.2012 13:29
wyśmienity
aacaac 06.12.2011 07:59
super
Teresa19 02.12.2011 17:20
piękny kolor
marchewka 18.11.2011 23:57
bardzo fajny
Mariusz10 23.06.2011 00:26
pomysłowy ten likier
anoosia 21.06.2011 00:29
wygląda bardzo ładnie tyle,że ja alkoholu nie lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak