Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z wędzoną polędwicą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieprz
mąka ziemniaczana 1 łyżeczka
polędwica 4 wędzona
pieczywo razowe 4 kromki
ser biały twarogowy 1 opakowanie
Do dekoracji:
rukola
papryka czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z wędzoną polędwicą

1. serek mieszamy z pieprzem i mąką ziemniaczaną (1/2 łyżeczki),
2. smarujemy nim chleb,
3. układamy plastry polędwicy, zapiekamy w piekarniku przez 4 min,
4. po wyjęciu układamy na grzankach rukolę i pokrojoną w plasterki paprykę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiktor188 29.03.2011 20:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak