Składniki:
pierś z kaczki | 60 dag |
szpinak | 40 dag |
boczniak | 20 dag |
musztarda | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
wywar warzywny | 3/4 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino | 1/2 szkl |
czosnek | 3 ząbki |
rozmaryn | do smaku |
pierś z kaczki | 60 dag |
szpinak | 40 dag |
boczniak | 20 dag |
musztarda | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
wywar warzywny | 3/4 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino | 1/2 szkl |
czosnek | 3 ząbki |
rozmaryn | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: