Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielony z niespodzianką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 450 g
jajko 2 szt
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
czosnek 2 żąbki
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej
bułka 1 namoczona w wodzie
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Mielony z niespodzianką

Mięso mielone wkładamy do miski dodajemy do niego bułkę namoczoną odciśnięta, wbijamy jajka, wciskamy czosnek, przyprawiamy do smaku, jajka gotowane przekrawamy na ćwiartki , formujemy kuleczki wkładając jajko do środka, panierujemy w bułce tartej, smażymy na gorącym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 22.10.2012 17:55
Świetny pomysł
bursztynek 14.10.2012 23:41
super pomysł z krojeniem na ćwiartki (ja zawsze dawałam całe)
Wafelek2601 30.12.2011 09:40
świetny
Seba 02.11.2011 00:44
super
Monika193
Monika193 22.08.2011 23:53
fajny pomysł
Krystyna32 13.05.2011 18:30
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak