Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut w jarzynach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przyprawa do potraw 1łyżka
halibut 4dzwonki 600g
ziemniaki 2
marchewki 2
por 1
fasolka zielona 200g
olej 4łyżki
masło 2łyżki
miód 1łyżka
sól
pieprz
bulion warzywny 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut w jarzynach

Rybę natrzeć jarzynką i pieprzem .Warzywa oczyścić ,pokroić w kostkę .Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki ,gotować w bulionie 10min.Na patelni rozgrzać masło i miód ,dodać osączone warzywa ,przesmażyć,doprawić solą i pieprzem.Na rozgrzanym oleju usmażyć rybe.Podawać z bagietka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 14.02.2012 15:43
mniam
Norgiusz 14.02.2012 15:43
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak