Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Diabelskie jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
majonez 1 łyżka
musztarda dijon 1 łyżka
koperek 3 łyżki
seler 5 dkg
sól 1/4 łyżeczki
pieprz 1/4 łyżeczki
papryka mielona
Cebula suszona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Diabelskie jajka

Jajka ugotować, ostudzić i obrać. Przekroić na pół. Żółtka delikatnie wyjąć i połączyć w misce z majonezem, musztardą, posiekanym koperkiem, cebulą, solą i przeprzem. Seler pokroić w drobniutką kosteczkę i dodac do masy. Do każdej połówki jajka nakładać łyżkę farszu. Tuż przed podaniem posypać szczyptą mielonej papryki.
Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 05.08.2011 11:34
super
1j1o1l1a1 30.04.2011 23:03
jajka inaczej :)
halina17 30.04.2011 13:00
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak