Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grahamki z pastą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki grahamki 4 sztuki
majonez 2 łyżki
zielona sałata kilka liści
sól
pieprz
wędlina 8 plasterków
papryka czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Grahamki z pastą

Bułeczki przekroić, cienko posmarować majonezem. Fasolę podgrzać, odcedzić, z zalewy, przetrzeć doprawić do smaku solą i pieprzem. Nałożyć na bułki. Sałatę umyć, osączyć, pokroić w paski. Położyć na paście kawałki sałaty, wędlinę i paprykę. Ozdobić całymi ziarnami fasoli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bgs1984 29.06.2012 13:43
mniam
marzenciak1985 29.06.2012 13:39
mniam
sunnymood 14.05.2012 21:47
mniam
Papryczka 18.04.2012 20:27
super
ziutula
ziutula 14.03.2012 23:02
fajna ta pasta...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak