Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marmolada agrestowa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

agrest 1 kg
woda 1 szklanka
miód 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: marmolada agrestowa

jeszcze zielony agrest umyć oczyścić i wsypać do emaliowanego rondelka i zalać wodą doprawić do wrzenia i gotować na małym ogniu ciągle mieszając drewnianą łyżeczką po rozgotowaniu masę przetrzeć przez sito dodać miód i dalej zagęszcza na małym ogniu jeszcze gorący przełożyć do słoików i przechowywać w chłodnym miejscu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 30.07.2011 14:34
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak