Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczywko czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb tostowy 1 opakowanie
masło 250 g 1 opakowanie
czosnek ząbki 3 sztuki
zioła suszone do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywko czosnkowe

Masło utrzeć ze zmiażdżonym czosnkiem , przyprawami i ziołami. Posmarować kromki po obu stronach. Zawinąć chleb w folię aluminiową, zapiekać w 180 stopniach przez 20 minut, potem odkryć i zapiekać jeszcze 7 minut. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 22.06.2012 12:03
czesto robię takie, i jeszcze przypieczone- uwielbiam
gosia561 05.06.2012 12:42
robię do sałatek
ziutula
ziutula 02.11.2011 11:18
lubię takie do piweczka...
Smakosz6 16.05.2011 14:28
mniam
FAFIK 05.05.2011 22:07
Pychota!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak