Składniki:
fasola czerwona | 50 dkg |
dynia | 1/4 szt |
pomidory | 2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
imbir | kawałek |
oliwa | |
pieprz | |
papryka | 3 (czuszka) |
fasola czerwona | 50 dkg |
dynia | 1/4 szt |
pomidory | 2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
imbir | kawałek |
oliwa | |
pieprz | |
papryka | 3 (czuszka) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: