Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka łososiowe Eli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
koperek kilka gałązek
wędzony łosoś 10 (w plastrach)
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka łososiowe Eli

Jajka przekroić wzdłuż na pół.Ostrożnie wyjąć żółtka i włożyć do miseczki.Łososia bardzo drobno posiekać.Umyty i osuszony koperek posiekać.Żółtka dokładnie rozgnieść widelcem,dodać łososia,koperek,majonez,przyprawić pieprzem i wymieszać.Masę nakładać do szprycki do kremów z końcówką z dużą gwiazdką i wyciskać do połówek białek.Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 08.01.2017 16:12
smaczne są.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak