Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka tuńczykowe Eli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1/2 puszki
majonez 3 łyżki
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka tuńczykowe Eli

Jajka przekroić wzdłuż na pół.Ostrożnie wyjąć żółtka i włożyć do miseczki.Odsączonego tuńczyka rozetrzeć.Żółtka dokładnie rozgnieść widelcem,dodać tuńczyka,majonez,przyprawić pieprzem,solą i wymieszać.Masę nakładać do szprycki do kremów z końcówką z dużą gwiazdką i wyciskać do połówek białek.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 08.01.2017 16:12
smaczne sa.
maryśka 28.11.2011 12:53
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak