Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z papryką, kurczakiem i cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 sztuka
papryka czerwona 2 sztuki
cebula biała 3 sztuki
bulion drobiowy 1 litr
śmietana 12% 1/2 szklanki
sos pieczeniowy 1/2 opakowania
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z papryką, kurczakiem i cebulką

Kurczaka pokroić w kostkę, oprószyć solą, podsmażyć, dodać posiekaną i podsmażoną cebulę i paprykę, zalać bulionem, dusić przez pół godziny, dodać sos, śmietanę. Podawać z makaronem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 29.12.2011 22:22
smaczne
anulka69 21.10.2011 08:01
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak