Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane kanapeczki z tuńczykiem i serami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb tostowy 1 opakowanie
tuńczyk w sosie własnym 1 opakowanie
ser feta 1 opakowanie
ser masdamer 15 (masdamer)

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane kanapeczki z tuńczykiem i serami

Tosty opiec w tosterze, na każdym ułożyć plaster żółtego sera, trochę tuńczyka, kosteczki sera feta. Posypać startym żółtym serem, zapiekać w piekarniku przez 8-10 minut w 180 stopniach. Podawać z ketchupem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 16.08.2011 09:10
z tuńczykiem nie robiłam, super pomysł
romanrafal
romanrafal 23.06.2011 18:00
smaczne
ela16 16.06.2011 14:20
dobre
ela16 16.06.2011 14:20
dobre
Smakosz6 19.05.2011 10:04
moi znajomi je uwielbiają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak