Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąk z grila

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąk 3 szt
sok z cytryny 1 szt.
oliwa 3 łyżki
zioła 2 łyżeczki
sól do smaku
masło 2 łyzki
natka pietruszki 3 łyżki
ząbek 2 ząbki
jogort naturalny 1 szt.
sok z cytryny do smaku
szczypiorek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąk z grila

Marynatą posmarować ryby,zawinąć w folię ,odłożyć na 2 godziny,przed grillowaniem do środka pstrąga wkładamy masło,pietruszkę,czosnek,przyprawiamy,ryby piec na grillu 25 min,podajemy z sosem jogurtowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak