Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne bagietki z sosem czosnkowym, koperkiem i szczypiorem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
sos czosnkowy 1/2 szklanki
koper świeży usiekany do smaku
szczypiorek usiekany do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne bagietki z sosem czosnkowym, koperkiem i szczypiorem

Bagietkę pokroić po skosie na plasterki, polać sosem, udekorować siekanym koprem i szczypiorem i spożywać. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 07.09.2011 00:20
super
Tomasz17 08.07.2011 15:03
super fajne :)
FAFIK 20.06.2011 22:05
Pychota!
FAFIK 20.06.2011 22:05
Pychota!
FAFIK 20.06.2011 22:05
Pychota!
Nina7 28.04.2011 13:09
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak